Välj en sida

Städservice i Solna & Sundbyberg med omnejd

Tjänster 

Hos oss kan du få hjälp med allt inom städning. Vi erbjuder tjänster som hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputs, golvvård, visningsstädning, trädgårdsarbete och byggstädning. Oavsett vilken typ av städservice du vill anlita oss för, arbetar vi alltid med noggrannhet, kvalitet och effektivitet för att du ska bli 100 procent nöjd.

Hemstädning är en av våra mest populära tjänster. En regelbunden hemstädning har många fördelar för ditt hem men framförallt för ditt liv. Genom att få hjälp med hemstädning kan du få tid över till annat viktigt. Vi rekommenderar att vi börjar med en rejäl storstädning, det lägger en bra grund för att din regelbundna hemstädning ska ge samma resultat varje gång.

 

Är det istället flyttstädning som du behöver hjälp med finns vi här för dig. Vi vill att du bara ska kunna packa ihop dina saker och flytta in i din nya bostad, och sedan lämna resten till oss. Vi gör att du slipper tänka på städning under flytten, och ger de nya ägarna eller hyresgästerna ett välstädat nytt hem.

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster, hör gärna av dig till oss så svarar vi så snabbt som vi kan! Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd så som Solna och Sundbyberg.

Vill ni veta mer?